Programació

Recursos i jocs per aprendre a programar

WordPress

Plataforma per crear una potent pàgina web

Scratch

Aprén a programar amb blocs. Podràs fer el teu propi joc o la teva propia aventura.

Code.org

Imprescindible per entendre els conceptes bàsics de la programació per blocs.

Codecombat

Videojoc per aprendre JavaScript, ja que el teu personatge es mourà i lluitarà gràcies al que tu li indiquis amb el codi que escriguis.

Codecademy

Programació per els mes avançats.

Blocky Games

Es tracta d’un llenguatge de programació visual compost per blocs acoblables, corresponents a les diferents instruccions de manera que programar es redueix a seleccionar i acoblar ordenadament les instruccions que vols executar

Codemoji

Les zones de pati i taller, com les anomenem, són dues zones diferents on els alumnes poden crear i guardar tant animacions com pàgines web bàsiques. Aquestes dues àrees estan dissenyades perquè els estudiants puguin explorar i construir alguna cosa sorprenent.

GDevelop

Aplicació gratuïta i fàcil per crear jocs. És similar a Scratch perquè és una plataforma sense codi; no requereix l’ús de llenguatges de programació. GDevelop també és gratuït i de codi obert.

Tynker

Tynker és una plataforma de programació educativa per ajudar els nens a aprendre habilitats de codificació, com ara disseny de jocs, disseny web, animació i robòtica. Inclou cursos de Minecraft Modding, Minecraft Game Design, Creative Coding, Python i CSS. Tynker es basa en HTML5 i JavaScript, i es pot utilitzar en navegadors, tauletes o telèfons intel·ligents