Mecanografia

Llocs per aprendre a escriure ràpid i amb tots el dits

Cursomeca

Lloc web que compta amb 27 lliçons guiades i interactives per aprendre mecanografia i anar progressant al teu ritme. Compte amb un test de velocitat amb què pots calcular la teva velocitat d’escriptura.

TypingClub

Pàgina que destaca per un disseny molt senzill. A mesura que vagis progressant amb cada lliçó pràctica, aniràs aconseguint estrelles fins a aconseguir un total de 5. Tot i que no cal registrar-se a la web, si ho fas tindràs l’opció de veure el teu progrés amb estadístiques i informes detallats que Typing Club t’ofereix.

Mecanografia-online

Lloc web on a part de poder practicar les diferents lliçons que proposa també pots escriure el teu propi text i practicar-lo.

Type Racer

La mecanografia portada al mon de les curses.

ARTypist

Portal que a més d’oferir-vos varietat d’exercicis i lliçons pràctiques, compta amb un test de velocitat i jocs de mecanografia que faran més amè el temps que dediques a aprendre mecanografia. Compte amb un teclat virtual que t’ajudarà a aprendre la posició de cadascuna de les tecles sense necessitat de mirar el teu teclat. Pots accedir al curs com a convidat, però si et registres, tindràs accés a estadístiques que mostraran la teva evolució.

Velocidactil

Velocidactil és un joc online de mecanografia on pots practicar tu sol, mesurant les pulsacions, el temps i els errors que fas abans de començar el joc o jugar competint contra altres usuaris per veure qui escriu el text que surt a la pantalla en menys temps. No cal registre.

Joc Meganografia

Joc per competir amb altres jugadors i comprovar la teva velocitat.

Typing Study

Lloc web d’aprenentatge gratuït i fàcil d’utilitzar que està dissenyat per ajudar-vos a aprendre, practicar i millorar la vostra velocitat i precisió d’escriptura.