CodeMonkey: aprenent a programar jugant

CodeMonkey és un joc Online per als estudiants més joves, que ensenya codificació mitjançant tutorials pas a pas, en diferents nivells. Quan van crear CodeMonkey es van centrar en la participació i l’experiència de l’usuari per aconseguir un procés d’aprenentatge que fos divertit i eficaç.

El joc proporciona una bona pràctica de codificació i utilitza un llenguatge de programació real anomenat Coffeescript: un llenguatge de codificació similar a JavaScript, que s’utilitza amb freqüència per a aplicacions web i és molt més fàcil per als nens.

En el joc hi ha gràfics alegres, trencaclosques construïts acuradament i molt més. La codificació que utilitza no només ensenya habilitats de programació, sinó que també millora les seves habilitats matemàtiques, ja que els usuaris han d’utilitzar un regle per calcular els passos del mico i fer les matemàtiques per descobrir com fer el següent pas cap a un plàtan.

CodeMonkey és de pagament, però disposem d’una versió de prova gratuïta de 30 dies que ens pot servir per fer-nos una idea de les seves possibilitats.

Deixa un comentari