Interland – Be Internet Awsome

Google vol ajudar amb aquesta fantàstica aplicació a protegir i educar els petits de la casa sobre els mals que pot amagar Internet amb Interland.

Sota el projecte “Be internet awesome” (‘sigues genial a internet’), proporciona una sèrie d’eines i elements per discernir què és veritable, què és fals, què pot fer-los mal i la importància d’omplir la xarxa d’una visió positiva i optimista de les coses.

Interland és un joc en línia, al qual es pot accedir des d’un navegador, i en el qual els jugadors han de guiar una sèrie de personatges anomenats “internauta”, a través de diferents mons virtuals, en els quals han de completar diferents missions. Per poder fer-ho, han d’anar responent de manera correcta a una sèrie de preguntes vinculades amb alguna de les habilitats fonamentals en què s’enfoca el programa.

D’aquesta manera, en “Reality River”, un món en el qual els jugadors han de travessar un riu, requereix que els jugadors contestin de manera correcta deu preguntes vinculades amb la manera en què és possible distingir informació real d’una altra falsa; ofertes enganyoses; i un altre tipus d’estafes en línia. Cada vegada que el jugador respon una pregunta correctament avança una casella. Quan falla, cau a l’aigua i ha de tornar a intentar-ho.

En un altre món anomenat “Tower of Treasure”, l’estudiant aprèn sobre la importància de protegir les seves dades personals, i comença el nivell millorant estratègies per a crear contrasenyes fortes i difícils de violar. Per a això, ha de guiar al seu personatge a través d’un canó en el que ha de recollir diferents blocs compostos per lletres i altres caràcters, i després combinar-los per formar claus efectives i segures.

“Mindful Mountain”, un altre nivell, utilitza un raig làser que rebota contra diferents miralls com a representació gràfica del poder que té la informació de viatjar a gran velocitat i acabar en costats equivocats. En una graella plena de miralls, i de personatges – alguns d’ells enemics del jugador -, l’estudiant ha de formar camins adequats perquè informació sensible com selfies, números de telèfon, o la seva ubicació arribin només a aquelles persones fiables a les que se les vol enviar.

Finalment “Kind Kingdom”, un nivell que busca generar consciència sobre els problemes del bullying cibernètic i les conseqüències de la manca d’empatia a l’hora de comunicar-se a la xarxa, planteja un joc en el qual l’estudiant ha de recórrer un camí ajuntant cors que representen comentaris positius, i alegrant a altres internautes deprimits per l’acció dels “cyberbullers”. Alhora, el jugador ha d’enfrontar a aquests personatges bloquejant i reportan, i evitant caure en les seves urpes.

One thought on “Interland – Be Internet Awsome

Deixa un comentari